50-Bin-Kişiye-İş-Olanağı

50 Bin Kişiye İş Olanağı

Kamu – özel iş birliği tarafından oluşturulan ve kamu ile özel kuruluşların önemli kişilerini bir araya getiren sağlık zirvesinden müjdeli haber çıktı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılımı ile gerçekleştirilen ve Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı, Elmadağ Hukuk Ofisi’nde düzenlenen sağlık zirvesinde, kamu – özel işbirliği ile hayata geçirilmesi planlanan şehir hastanesi projeleri katılan tüm yatırımcılara tanıtıldı.

Sağlık zirvesinin açılışından açıklamalarda bulunan Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, kamu – özel işbirliği kamu etkinliği ve tüm gelişmeler adına oldukça önemli olduğuna dikkat çekti.

Zirvede değerlendirmelerde bulunan diğer bir isin Limak Yatırım Gayrimenkul Grup Başkanı Erk Özbelge, kamu özel işbirliği ile hayata geçirilmesi planlanan en kapsamlı sağlık yatırımı olduğu için yerli yabancı tüm yatırımcıların ilgisini çektiği belirtirken, bu yatırıma ülkenin oldukça ihtiyacı olduğunu ve 50 binin üzerinde vatandaşa sürdürülebilir iş imkanı sağlayacağının da altını çizdi.

, , , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın