10-Bin-Sağlık-Personeli-Alınacak

10 Bin Sağlık Personeli Alınacak

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yapmış olduğu açıklamalarda, kadrolu ve hizmet alımları ile birlikte toplamda 25 bin sağlık personeli alacağını belirtti.

İş bekleyen yüzlerce kişiyi sevindirecek açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, 2015 yılı içerisinde kadrolu ve hizmet alımları da dahil toplamda 25 bin sağlık personeline iş imkanı sağlayacaklarını belirtirken, doktorların haricinde 14 bin 500 memur alınacağını, bu alımların 10 binini de Mayıs ayında gerçekleştireceklerini belirtti.

Bakan Müezzinoğlu 11 bin civarında da hizmet alımı ile personel alacaklarını belirtirken, toplamda 25 – 26 bin civarında sağlık personeli görevlendireceklerini açıkladı.

Bakan Müezzinoğlu açıklamalarının devamında sağlık personeli alımlarının tamamının 2015 yılı içerisinde gerçekleştirileceğini ifade ederken, ilk alımların Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirileceğini ve gerekli bilgilendirmelerin ilerleyen zamanlarda yapılacağını belirtti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun açıklamalarından sonra heyecanlı bir bekleyiş içerisine giren sağlık personeli adayları alımların bir an önce gerçekleşmesini bekliyor.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın