2-Yıl-İçinde-Hekim-Açığı-Kapatılacak

2 Yıl İçinde Hekim Açığı Kapatılacak

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Türkiye’de 20 civarında hekim açığının bulunduğunu, bu açığında 2 sene içerisinde kapatılacağını açıkladı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu hekim açıkları konusunda önemli açıklamalarda bulunurken, Türkiye’nin 20 bin kadar hekim açığının bulunduğuna dikkat çekti. Müezzinoğlu söz konusu açıkların 2 sene içerisinde kapatılacağını da açıklamalarına ekledi.

Seçim çalışmalarına dağ ilçelerini gezerek başlayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Keles ve Orhaneli ilçelerini gezerek çocuklarla yakından ilgilendi ve oyuncaklar dağıttı.

Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade eden Müezzinoğlu, şimdiki hükümetten önce ülkede sadece 614 ambulansın bulunduğunu ancak Ak Parti hükümetiyle her alanda gelişme olduğunu belirtti.

Müezzinoğlu açıklamalarının devamında, Sağlık Bakanı olarak tek derdinin olduğunu, bununda hekim açıklarının olduğunu belirtti. Müezzinoğlu 20 bin uzman hekim açığı olduğunu önümüzdeki 2 yıl içerisinde de hekim açıklarına dair tüm sorunları ortadan kaldıracaklarını ifade etti.

, , , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın