3-Kurum-Personel-Alımı-Yapacak

3 Kurum Personel Alımı Yapacak

Memur alımı haberlerini heyecanla bekleyenleri sevindirecek açıklama sonunda geldi. Gelir İdaresi Başkanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve Türk Hava Yolları toplamda 2 bin 459 personel alımı gerçekleştirecek. Bu 3 kurumdan en fazla personel alımını Gelir İdaresi Başkanlığı gerçekleştirecek.

Gerçekleştirilmesi planlanan personel alımlarında Gelir İdaresi Başkanlığı bin 320 uzman yardımcısı almayı hedeflerken, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun 539 personel alacağı duyuruldu. Alacağı personel sayısı oldukça merak edilen Türk Hava Yolları ise 600 kişiyi işe almayı hedeflediği belirtildi. Bu doğrultuda en fazla personel alımını Gelir İdaresi Başkanlığı gerçekleştirecek.

Gelir İdaresi Başkanlığı resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, işe alınacak olan gelir uzman yardımcılarının başvuru sırasında sadece bir ili tercih listesine ekleyebileceği belirtilirken, giriş sınavının ise 16 Mart tarihinde saat 10.00’da yapılacağı açıklandı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun alacağı 539 personel için atama izni Maliye Bakanlığı’nın onayı ile tamamlanırken, Türk Hava Yolları’nın alacağı 600 pilot için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın