40-Bin-Atama-Yazın-Olacak-mı

40 Bin Atama Yazın Olacak mı

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, Aksaray mitinginde atama bekleyen bir öğretmen adayına umut dolu sözler söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında birçok ilde mitingler düzenleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Aksaray mitingi sırasında atanamayan bir öğretmenin 40 bin atama istediklerini belirtmesi üzerine el sallayarak yaz aylarında inşallah diyerek olumlu bir yaklaşım sergiledi.

Aksaray mitinginde yaz aylarında atama gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir televizyon programına katılarak öğretmen atamaları ile ilgili sorulan soruya yaz aylarında atama gerçekleştirmek istediklerini söyleyerek cevap vermişti.

Miting öncesi vatandaşlarla da bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, ağladığını gördüğü küçük bir kız çocuğunu yanına çağırarak neden ağladığını sordu. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanına gelen minik kız çocuğu Başbakana sarılarak dakikalarca ağladı.

Yaşananların ardından mitinge yönelen Başbakan Davutoğlu tüm atama bekleyen öğretmenler için umut verici açıklamalarda bulundu. Başbakan Ahmet Davutoğlu sözlerini yineleyerek atamaların yaz aylarında gerçekleştirileceklerini ve atama bekleyen öğretmenlerin yüzlerini güldüreceklerini belirten ifadeler kullandı.

, , , , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın