47-Bin-Atama-Yapılacak-mı

47 Bin Atama Yapılacak mı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğretmen adaylarının heyecanla beklediği öğretmen atamalarına ilişkin kesin açıklamalarda bulundu.

Bakan Avcı, öğretmen adaylarının dört gözle beklediği 47 bin öğretmen atamalarına dair açıklamalarda bulunurken, atamaların gerçekleşeceği tarihi de müjdeli haber bekleyen herkesle paylaştı.

Tüm öğretmen adaylarını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulunan Bakan Nabi Avcı, öğretmenlerin rotasyonu, dershane öğretmenlerinin Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki istihdamı gibi birçok önemli konu hakkında da açılamalar yaptı.

Meclis’in onayıyla Milli Eğitim Bakanlığına 47 bin kişilik öğretmen atama yetkisinin verildiğini belirten Bakan Avcı, bu atamaların gerçekleştirilmesi için bütçe dengesinin dikkate alındığını ifade etti.

Sosyal Paylaşım sitelerinde de bazen bencilce paylaşımlar gördüğünü belirten Bakan Avcı, tüm emek veren ve bu stresi yaşayan öğretmen adaylarının atanmayı hak ettiğini ifade etti.

Bakan Avcı açıklamalarının devamında Temmuz ayında yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı’na göre Ağustos ayında adil bir yaklaşım ve ö günün şartlarına göre öğretmenlerin atamalarını gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Bakan Avcı’nın açıklamaları sonrasında öğretmen adayları umutlu bekleyişlerini sürdürmeye ve yeni gelişmelerin yaşanmasını beklemeye devam ediyor.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın