Aile-Bakanlığı’na-7-Bin-Uzman-Alımı-Yapılacak-mı

Aile Bakanlığı’na 7 Bin Uzman Alımı Yapılacak mı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam yaptığı açıklamalarda, aile danışmanı alanına yönelik 7 bin uzman alınacağını ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam yaptığı açıklamalarda, Aile Eğitimi Programı’na yönelik bu yılın ikinci yarısından itibaren uzman alımına başlayacaklarını ifade ederken, şu an itibariyle 7 bin kadar uzman alımına ihtiyaç olduğunu ve bu alımların yavaş yavaş alınacağını belirtti.

Aile Bakanı Ayşenur İslam yaptığı açıklamaların devamında sağlıklı, mutlu ve refah ailelerin oluşması konusunda katkıda bulunmak amacıyla hazırlamış olduğumuz Aile Eğitimi Programı’nda pilot uygulamaların da devam ettiğini belirtti.

Henüz sonuçların gelmediğinin altını çizen Aile Bakanı Ayşenur İslam, projenin iyi gittiğini anlatan İslam, şu anda 4 ilimizde pilot uygulama var. Bu uygulamalar sayesinde birçok ilimizde yüzde 55 kadar aileye ulaşmış durumda olduklarını belirtti.

Bakan İslam başarılı olan bu uygulamanın daha çok aileye ulaştırılması adına ve başarıları daha da ileriye götürmek için uzman alımları gerçekleştirileceğini belirtirken, alımlara yönelik detayların ilerleyen günlerde netleşeceğini ifade etti.

, , , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın