Aile-Diş-Hekimliği-Hizmeti-Geliyor

Aile Diş Hekimliği Hizmeti Geliyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, aile hekimliğinin ardından aile diş hekimliğini de hizmete alacaklarını ifade etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, aile hekimliğinin ardından aile diş hekimliğini de hizmete alacaklarını ifade ederek, güçlü bir aile hekimliğini sistemini kurulduğunu ifade etti. Bununla birlikte aile diş hekimliği de getirileceğini ifade eden Müezzinoğlu, çocukların 3 yaşından itibaren ağız, diş sağlığını sağlıklı bir şekilde götürülebiliyorsa, esasında bütün fiziksel sağlığı açısından da çok önemli bir koruyucu sağlık hizmetini de hizmete sokulacağını belirtti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ziyaretlerde bulunmak üzere İstanbul’dan Edirne’ye geldi. DSİ sosyal tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Bakan Müezzinoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçime yönelik söylemlerini hatırlatılması üzerine konuşan Müezzinoğlu, Kılıçdaroğlu’nun yüzde 35 oy oranına gelmemesi durumunda istifa etmeyeceğini belirtti.

Ana muhalefet partisi genel başkanının birinci parti olamayacağını baştan kabul ettiğini belirten Bakan Müezzinoğlu, ”Kılıçdaroğlu’nun kendi verdiği hedefi yakalayamaması halinde istifa etmeyeceğini, sebebinin ise onu oraya getiren irade, onun orada ne kadar kalmasını istiyorsa, o kadar kalacak olmasıdır.” dedi.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın