Alımlar-16-–-24-Nisan-Tarihleri-Arasında

Alımlar 16 – 24 Nisan Tarihleri Arasında

KPSS sonuçlarına göre memur alımı tarihleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından açıklandı. Bakan Çelik, alımların 16-24 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

Memur adaylarının merakla beklediği tarihler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından açıklandı. Alımların 16-24 Nisan 2015 tarihleri arasında alınacağını söyleyen Çelik, devlet kurumlarının personel ihtiyaçlarını 20 Mart tarihine dek DPB’ye aktarmaları gerektiğini ifade etti. Bakan Çelik kaç memur alınacağı ile ilgili ise herhangi bir rakam vermedi. Alınacak memur sayısı kurumların taleplerine göre şekillenecek.

Kamu kurumlarından toplanacak talepler doğrultusunda 2015 KPSS/1 ile personel alımları yapılacak. 2014 KPSS ve EKPSS sınavlarına girmiş adaylar başvuru yapabilecek. Yerleştirmeler ile ilgili ayrıntılı bilgi http://www.dpb.gov.tr web adresinde yer alacak.

KPSS takviminde aksama olmaması için kamu kurumlarının KPSS yerleştirme talepleri ile ilgili üst yazı ve E-Uygulama üzerinden alacakları raporu 20 Mart 2015 tarihine kadar Devlet Personel Başkanlığı’na ulaştırmaları gerekiyor. Memur adaylarının gözü artık Nisan ayında.

 

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın