Atama-Öncesi-3-Kadro-Açıldı

Atama Öncesi 3 Kadro Açıldı

Atama öncesi kadrolarının başka bölümlere kaydırıldığını öğrenen İnsan Kaynakları Yönetimi mezunları mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Haziran yerleştirmelerinde mağdur olacaklarını belirten İnsan Kaynakları yönetimi yaklaşık 10 bin mezunun kadrolarının başka bölümlere aktarılmasından dolayı rahatsızlıklarını dile getirirken, 2014 yılının Kasım ayında İnsan Kaynakları Yönetimi mezunlarına 3 kişilik kadro açıldığına dikkat çektiler.

Sınav için gece gündüz demeden büyük emekler harcayarak çalıştıklarını ifade eden 10 bin civarında mağdur İnsan Kaynakları Yönetimi mezunu, ayrılan 3 kişilik kadronun yüksek puan alan ve atanacağına inancı tam olan adayları bile mağdur ettiğine dikkat çekti.

Harcanan o kadar emeğin 3 kişilik kadroya sığdırılmaya çalışıldığını belirten mağdur adaylar, hükümetten zor durumu fark edip mağduriyetleri dikkate almaları konusunda ve tüm adayları bu karamsarlıktan kurtarmak için gerekli adımların atılması konusunda talepte bulundu.

Seslerini duyurmak amacıyla açıklamalarda bulunan mağdur adaylar gerekli adımların atılması ve mağduriyetlerinin giderilmesi için umutlu bekleyişini sürdürmeye devam ediyor.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın