Atamalar-İptal-Olmalıdır

Atamalar İptal Olmalıdır

Şırnak ve Batman’da bulunan bazı eğitim sendikalarının başkanları KPSS’ de yaşanan usulsüzlükler nedeniyle mağduriyetlerin giderilmesini istiyor.

KPSS’ de yaşanan usulsüzlük ve soruların sızdırılması suçuyla yargılananların bir an önce cezalandırılmasını isteyen sendika başkanları, bu usulsüzlükten dolayı yaşanan mağduriyetlerin giderilmesini bekliyor.

2010 yılında düzenlenen KPSS’ de yaşanan kopya skandalından dolayı birçok kişinin emeğinin çöpe gittiğini belirten sendika başkanları, bu suçun sonuna kadar araştırılması gerektiğini savundular.

Eğitimciler Birliği Sendikası Silopi Şube Başkanı Bilal Aksoy’da diğer sendika başkanlarına hak verirken yaptığı açıklamalarda, sınavın tamamını doğru cevaplayanların akraba olduklarına ve bunların tesadüf olamayacağına dikkat çekti.

Gelinen noktada mağduriyetin oldukça fazla olduğunu belirten Aksoy, bu vicdansızlığı ve haksızlığı yapan kişi ve kişilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını, o dönemde gerçekleştirilen atamaların da iptal edilmesini istediklerini ifade etti.

Aksoy açıklamalarının devamında yapılan bu vicdansızlık ve hırsızlığın karşılığında çalınan emekler için gerekli adımların atılması gerektiğini söylerken, bu suçu işleyenlere hakkını helal etmediğini ve adaletin er ya da geç yerini bulacağını sözlerine ekledi.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın