Atanamayan-Öğretmenlerden-İmza-Kampanyası

Atanamayan Öğretmenlerden İmza Kampanyası

İstiklal Caddesi’nde toplanan öğretmen adayları Nisan ayı içerisinde öğretmen atamalarının olması ve bu atamalarında yüksek bir rakamla gerçekleştirilmesi için imza kampanyası başlattı.

Atamalara dair endişeli bekleyişini sürdüren öğretmen adayları tüm olumsuz açıklamalara rağmen nisan ayı içerisinde atama gerçekleştirilmesi umudunu korumaya devam ediyor.

İstiklal Caddesi’nde toplanan bir grup öğretmen adayı heyecanlı bekleyişleri adına imza kampanyası başlatarak Nisan ayında yüksek bir atama istediklerini duyurmak için çabalarken, tıpkı 2011 yılında olduğu gibi bu senede atamaların yapılabileceği ve atanamayan öğretmenlerin mağduriyetlerinin giderilebileceği düşüncesindeler.

Seslerini bu şekilde bir kampanya başlatarak duyurmak isteyen öğretmen adayları Nisan ayı içerisinde en az 40 bin atamanın gerçekleştirilmesini beklediklerini belirtirken, 330 bin öğretmen adayının atama beklediğini 120 bin öğretmen açığının bulunduğunu ve 80 bin de çalışan ücretli öğretmenin bulunduğunu ifade ettiler.

Çalışan 80 bin öğretmenin yerine atama bekleyen 330 bin öğretmen arasından atama gerçekleştirilmesini isteyen adaylar, seslerini duyurmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirttiler.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın