Atanamayana-Kız-Yok-Skeci

Atanamayana Kız Yok Skeci

Adana’da atama bekleyen öğretmen adayları tarafından gerçekleştirilen atanamayan öğretmene kız yok skeci büyük bir ilgiyle takip edildi.

Adana’da Atatürk Parkı’nda 50 civarında atama bekleyen öğretmen adayı, Nisan ayında yapılması planlanan öğretmen atamalarının yeterli olmayacağı düşüncesiyle bir skeç düzenledi.

Oldukça meraklı gözlerle takip edilen öğretmen adaylarının atanamayan öğretmene kız yok adlı skeci ilgiyle takip eden kalabalık tarafından beğenildi.

Gerçekleştirilen skecin ardından açıklamalarda bulunan öğretmen adayları, meydanlarda atanamayan 300 veya 3 bin öğretmen için değil, meydanlarda atama bekleyen fakat atanamayan 330 bin öğretmen adayı için dimdik durduklarını, onların da seslerini duyurmak için bulunduklarını ifade ettiler.

Gelecek ile ilgili hiçbir şekilde plan yapamadıklarını ve aile kuramadıklarını söyleyen öğretmen adayları, 2014 yılında yapılan adaletsiz atamaların 2015 yılında yapılacak atamalarla telafi edilmesini umduklarını belirttiler.

2015 yılında yapılması hedeflenen öğretmen atamalarının ne zaman ve ne kadar sayıyla yapılacağı merak edilirken, atama bekleyen öğretmen adayları arasındaki endişeli bekleyiş sürüyor.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın