Bakan-Avcı-Seçimleri-Değerlendirdi

Bakan Avcı Seçimleri Değerlendirdi

Milli Eğitim Bakanaı Nabi Avcı, Türkiye genelinde ve özellikle de Eskişehir’de sonuçların beklenenin altında olduğunu düşündüğünü ifade etti.

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığında sandıklardan gelen sonuçları dikkatle takip eden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yaptığı açıklamada, sonuçların hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, açıklamalarının devamında, Türkiye genelinde ve özellikle de Eskişehir’de sonuçların beklenenin altında olduğunu düşündüğünü, Eskişehir’de yapılan hizmetlerin karşılığının bu oylar olmaması gerektiğini ama seçmenin, vatandaşın verdiği oyların onların takdiri olduğunu ifade etti.

Vatan ve millet için yapılan seçimin hayırlısı olmasını temenni eden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, millet için memleket için her şeyin en iyisinin olması dileklerinde bulundu. Eskişehir’de 3. milletvekilliği Cumhuriyet Halk Partisi ile aralarında gidip geldiğini, bütün oyların sayıldıktan sonra neticenin belli olacağını belirten Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, beklentilerinin bu sonuçların üzerinde olduğunu yineledi.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın