Bakan-Çelik’-den-İşverenlere-Uyarı

Bakan Çelik’ den İşverenlere Uyarı

Yapılacak olan memur atamaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik memur alımı yapacak olan tüm kurumların ihtiyacı olan personel sayısını 20 Mart tarihine kadar Devlet Personel Başkanlığı’na bildirmeleri gerektiğini belirtti.

Memur adaylarının merakla beklediği atama tarihleri ile ilgili tüm sorulara açıklık getiren Bakan Çelik, atamaların 16 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleşeceğini bu sebeple kurum ve kuruluşların ihtiyaçları konusunda dikkatli davranması gerektiğini belirtti.

Bakan Çelik, belirlenen tarihte ne kadar atama yapılacağı konusunda ise kesin bir bilgi vermedi. Yapılacak atama sayısının kurum ve kuruluşların Devlet Personel Başkanlığı’na bildireceği personel ihtiyacı talepleri doğrultusunda belirleneceğini söyledi.

Memur atamalarının ne kadar olacağı konusunda kesin bir bilgi verilmese de atamaların Nisan ayında gerçekleşeceği açıklaması, atama bekleyen memur adaylarını biraz olsun rahatlattı.

Memur adayları, yapılacak atama sayısının yüksek olması umuduyla Devlet Personel Başkanlığı ve diğer yetkili kuruluşlardan gelecek olan müjdeli haberleri bekliyor.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın