Bakan-Müezzinoğlu-50-Bin-Hemşire-Açığı-Var

Bakan Müezzinoğlu: 50 Bin Hemşire Açığı Var

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamalarda 20 bin hekim 50 bin civarında da hemşire açıklarının bulunduğunu ifade etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu katıldığı bir canlı yayın programında gündeme dair merak edilen tüm sorulara yanıt verirken 20 bin hekim ve 50 bin civarında da hemşire açıklarının bulunduğunu ifade ederken, bu açıklarının kapatılmasının yanında ambulans, helikopter ve uçak taleplerinin de olduğunu belirtti.

Bakan Müezzinoğlu seçimler hakkında da açıklamalarda bulunurken, yorumu oy kullanan millete bırakmanın gerekli olduğunu aksi takdirde siyasi çatışmaların odağı olmaya devam edileceğini belirtti.

Milletin verdiği kararlara saygı duymak gerektiğini ifade eden Bakan Müezzinoğlu, memnuniyet varsa yola devam edileceğini ve istikrar sağlanacağını, memnuniyet yoksa da yerini devredeceğini belirtti.

Başkanlık sistemi hakkında da açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, bu sistemin Türkiye için kaçınılmaz olduğunu ifade ederken ülkenin ve milletin aydınlığı için bu sisteme geçilmenin şart olduğunu belirtti.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın