İş-Bankası’ndan-KPSS’siz-Memur-Alımı

İş Bankası’ndan KPSS’siz Memur Alımı

İş Bankası çeşitli illerde görevlendirilmek üzere KPSS şartı aramaksızın memur alımı yapacak. Alımlar bankanın kendi bünyesinde yapacağı sınavla gerçekleştirilecek.

İş Bankası İstanbul, Ankara, Antalya, Çankırı ve Kırıkkale illeri için çeşitli departmanlarına memur alımı yapacağını duyurdu. Banka 16 Mart 2015 tarihinde takip memuru sınavı yapacak. Başvurular 10 Mart 2015’e kadar İş Bankası web sitesi İnsan Kaynakları bölümünden online olarak yapılacak.

Banka ayrıca Ankara’da görevlendirmek üzere mülakatla mimar alacak. Bu pozisyon için başvurular 23 Şubat günü sona erdi.

Yine Şubat ayı içerisinde banka çağrı merkezi memuru alacağını da duyurmuştu. 23 Şubat’ta başvuruları sona eren bu pozisyon için 27 Şubat 2015 Cuma günü sınav gerçekleştirildi.

Banka iki kademeli yazılı ve sözlü sınav uyguladığı adayların her iki kademede de başarılı olmasını şart koşuyor. Sınavlarda başarı gösterenler göreve başlayabiliyor.  İlan metinlerinde hangi göreve hangi okullardan mezun adayların arandığı ayrıntılı bir şekilde belirtildi. İş Bankası eleman alımı ile ilgili ayrıntılı bilgiye İş Bankası İnsan Kaynakları’ndan ulaşmak mümkün.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın