Başbakan-Atamalar-İçin-Tarih-Verdi

Başbakan Atamalar İçin Tarih Verdi

Öğretmenlerin atamalar için heyecanla beklediği açıklama Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan geldi. Davutoğlu atamaları yaz aylarında gerçekleştireceklerini söyledi.

Tüm öğretmen adaylarının büyük bir heyecanla beklediği ve net bir açıklama için merakla takip ettiği öğretmen atamaları konusunda Başbakan Ahmet Davutoğlu müjdeyi vererek yaz aylarını işaret etti.

Katıldığı bir canlı yayın programında tüm merak edilen sorulara cevap veren Başbakan Davutoğlu, önceki atamaları daha erken bir tarihe alıp ocak ayında 15 bin atama gerçekleştirdiklerini, bu atamaları ise yaz aylarında gerçekleştireceklerini belirtirken, son günlerde gündemi bir hayli meşgul eden Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndaki usulsüzlüklere de değindi.

Başbakan Davutoğlu, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ve Kamu Personeli Seçme Sınavı’na dair atılan adımların olduğunu ifade ederken, böyle önemli kurumlarda ve görevlerde bulunan kişiler üzerinde bizler dışında kurum veya kuruluşlar etkili olmuş ise bu görevleri kötüye kullananları saf dışı bırakmamanın en temel görevleri olduğunu belirtti. İşlenen suçun boyutunun hiç önemli olmadığını belirten Davutoğlu, bu kişilerin adaleti bozduğuna dair bir tespit olursa bizzat müdahale edeceklerini söyledi.

, , , , ,

1 Yorum Yapılmış: Başbakan Atamalar İçin Tarih Verdi

  1. ÖĞRETMEN ADAYI 12 Nisan 2015 at 15:02 #

    YAZDA DEDİNİZ SAYIN BAŞBAKANIM KAHVE FALI GİBİ OLDU PEKİ BİZİMDE OY RENGİMİZ YAZ AYLARINDA BELLİ OLACAKTIR…

Bir Cevap Yazın