Başbakan-Memurlara-Müjdeyi-Verdi

Başbakan Memurlara Müjdeyi Verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu Memur Sendikası Genel Kurulu’nda memurlara derece müjdesi vererek yüzleri güldürdü.

Memur Sendikası 5. Olağan Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, tüm memurların yıllardır beklediği ek derece konusunda müjdeli haberler verirken, seçimlerin ardından ilk olarak bu konu üzerinde yoğunlaşacaklarını ifade etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu sendikaya dair her konunun yanında adaletin ve emeğe duyarlılığın şart olması gerektiğini belirtirken, 1 Mayıs’ı tatil ilan edenin Adalet ve Kalkınma Partisi olduğunu, 2010 senesine ait referandumda da devrim niteliğinde yenilikler getirdiklerine dikkat çekti.

Konu işçi emeği ve işçi hakları olduğunda pek çok kararı tereddütsüz verdiklerini ifade eden Başbakan Davutoğlu, memurluğa adım atan herkese bir derece kıdem artırımı vereceklerini, bu uygulamaya da seçimlerin hemen ardından hız vererek başlayacaklarını açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklamalarının devamında, Memur Sendikası’nın baskıya boyun eğmeyen ve demokrasi savunucusu bir kuruluş olduğunu ifade ederken, Memur Sendikası’nın emeği savunduğu kadar demokrasinin de yanında olduğunu belirtti.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın