Başbakan’dan-Sağlık-Personelini-Sevindirecek-Açıklama

Başbakan’dan Sağlık Personelini Sevindirecek Açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu Tıp bayramı sebebiyle sağlık personellerinin yüzde 50 oranında zam alacağını açıkladı.

Sağlığın önemine dikkat çeken Başbakan Davutoğlu sağlık sektöründe çalışan personellerin yüzünü güldürdü.

Yüzde 50 oranında zam beklemeyen sağlık çalışanları verilen bu güzel haber karşısında şaşkınlıklarını ve sevinçlerini gizleyemediler.

Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı bir sağlık programında devletimizin sıhhatli olmasını insanlarımızın sıhhatli olmasına bağladı.

Davutoğlu, nöbetlerde bulunan ya da nöbetlerden çıkan tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın yaptıkları görevi bir ibadet olarak nitelendirerek tüm sağlık personellerine teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

Doktorluğun insan sıhhati açısından aşkla yapılan bir meslek olduğunu söyleyen Başbakan, yapılan her reformun sağlık çalışanlarına yeni bir yük getirdiğini ancak devletimizin daima onlarla birlikte olacağını söyledi.

Vefat etmiş doktorlarımıza da dikkat çeken Başbakan Davutoğlu, Allah’tan Rahmet dileyerek onların şehit mertebesinde olduğunu belirtti. Şiddet gören doktorlarımızın ise bu muameleyi haketmediğini belirterek acil şifa dileklerinde bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, iç güvenlik paketinde yer alan maddeye göre sağlık çalışanlarına uygulanan şiddete karşılık 24 saat hemen gözaltı eğer birkaç kişi ise 48 saat gözaltı şartı getirileceğini açıkladı.

, , , ,

1 Yorum Yapılmış: Başbakan’dan Sağlık Personelini Sevindirecek Açıklama

  1. Fahri Yıldız 16 Mart 2015 at 12:24 #

    Öğretmen adaylarını sevindirecek açıklamayıda sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bir Cevap Yazın