Danışma-Kurulu-Toplantısı-Bitti

Danışma Kurulu Toplantısı Bitti

Çalışma Bakanı Faruk Çelik başkanlığındaki 2015 yılına ait ilk Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısı sona erdi.

Çalışma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıya, Bakanlık adına önemli kişilerin katıldığı ve konuşulan konularda yetki sahibi olan şahısların memur sendikalarının tüm çalışanlar adına talep ettiği maddeleri görüştüğü belirtildi. Bu görüşmelerin ve alınan bazı kararların detaylarının ilerleyen zamanlarda paylaşılacağı bilgisi verildi.
2015 yılına ait ilk Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısı tüm konuların basına kapalı olarak görüşülmesiyle son buldu.

Açılış konuşmalarının gerçekleştirilmesiyle birlikte basına kapalı olarak yaklaşık 1,5 saat kadar süren toplantıda memur sıkıntıları haricinde, sözleşmeli personellere kadro verilmesi tartışılırken, 2005 yılından itibaren göreve başlayan personellerin yükseltilmesi, emekli görevlilerin maaşları, yıllık izinlerin iş günü uygulamasına göre düzenlenmesi ve memur sendikalarının talepleri gibi konuların da toplantıda görüşüldüğü bildirildi.

Kadro bekleyen sözleşmeli personeller ve tüm memurları yakından ilgilendiren oldukça önemli olan toplantıdaki gelişmelerin ve alınan kararların ilerleyen zamanlarda paylaşılacağı belirtildi. Memurların ve kadro bekleyen sözleşmeli personellerin gözü kulağı Çalışma Bakanlığı’ndan gelecek açıklamalarda.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın