Dikkat!-İş-Bankası-Memur-Alıyor

Dikkat! İş Bankası Memur Alıyor

2015 yılı içerisinde yeni şube açarak büyüyecek ve dolayısıyla yeni eleman alacak bankalara İş Bankası da eklendi.

İstanbul, Antalya, Ankara, Kırıkkale ve Çankırı’daki çeşitli şubelerinde görevlendirmek üzere Türkiye İş bankası memur alımı yapacak. Banka yeni eleman alımını sınavla gerçekleştirecek.

İş Bankası’nın yeni eleman alımı yapacağı görevlerin başında takip memurluğu geliyor. İstanbul, Ankara ve Antalya’da görevlendirilecek takip memurları 16 Mart 2015 Pazartesi tarihinde yapılacak sınavla belirlenecek. Sınav için başvurular 10 Mart 2015 Salı günü sona eriyor. Başvuruların İş Bankası web sitesinin insan kaynakları bölümünden online yapılması gerekiyor.

Banka aynı zamanda Ankara’da görevlendirmek üzere mimar istihdam edecek. Mülakatla yapılacak alım için başvurular 23 Şubat 2015 Pazartesi (bugün) sona eriyor.

Çağrı merkezi memuru alımı için de 27 Şubat Cuma günü bir sınav yapılacak. İstanbul’da görevlendirilecek çağrı merkezi memurları sözlü ve yazılı sınava tabi tutulacak. Bu görev için de online başvuru yapılması gerekiyor.

Sınavlarda başarılı olan adaylar işe alınacak. Bazı görevler için 4 yıllık üniversitelerin belli bölümlerinden mezun olmak gerekiyor, bununla ilgili detaylar ise bankanın işe alım ilanlarında belirtiliyor.

 

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın