Elektronik-Yabancı-Dil-Sınavı-Bu-Yılda-Devam-Edecek

Elektronik Yabancı Dil Sınavı Bu Yılda Devam Edecek

Elektronik Yabancı Dil Sınavları 2015 yılında da devam ettirilecek. Elektronik Yabancı Dil Sınavı 2014 yılında uygulanmaya başlanmıştı.

Sınava girecek olan öğrencilerin merakla beklediği 2015 yılında da devam ettirileceği açıklanan sınavın başvurularının ne zaman ve nasıl yapılması gerektiğine dair tüm bilgiler Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin internet sitesinde yayımlandı.

Elektronik Yabancı Dil Sınavı’nın uygulaması olan ingilizce sınavı 28 Mart 2015 tarihinde olacaktır. Sınava yapılacak başvuruların tarihleri 12-16 Mart arasında yapılacaktır.

Yapılacak olan dil sınavı saat 14.00’ de başlayacak ve 150 dakika sürecektir.

Adayların sınava katılabilmek için yapmaları gereken ödeme işlemlerini başvuru tarihleri içerisinde Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin internet sayfasındaki ödemeler bölümünde yer alan kredi veya banka kartı ile yatırma seçeneğini kullanarak gerçekleştirebilirler.

Sınav için gerekli olan ödeme işlemleri, başvuru tarihinin ilk gününde saat 14.00’ de başlayıp başvuru tarihinin son gününde saat 17.00’ de sona erecektir.

Tüm sınava girecek olan adayları bu tarihleri dikkatle takip etmesi gerekli. Bu süreler içerisinde ödemelerini yapmayan adayların fotoğraf güncelleme işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın