Engelli-Memur-Adaylarına-Müjde

Engelli Memur Adaylarına Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik engelli memur adayları için atama yapılabilecek 25 bin 564 kadro sayısının bulunduğunu açıkladı.

Atama bekleyen boş kadrolardan 22 bin 209 tanesinin kamu kurum ve kuruluşlarından sadece 5’ine ait olduğu belirtildi.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik atanmayı bekleyen memur adaylarına seslenerek kamu kuruluşlarında birçok kadronun boş olduğunu belirtti. Engelli memur adaylarını sevindiren haberi veren Çalışma Bakanı Faruk Çelik, bu kadroların doldurulacağını açıkladı.

Bakan Çelik istihdam edilecek kadrolara eğitim durumu nedeniyle atanabilecek memur adayının bulunmamasından dolayı süreç ilerledikçe boş olan tüm alanların doldurulacağını belirtmesi engelli memur adaylarını oldukça heyecanlandırdı.

Umutlu bekleyişini sürdüren memur adaylarına, öğretmen, hemşire, sağlık memuru alanlarına ve diğer boş alanlara atama gerçekleştirileceği duyuruldu.

Açıklamalardan sonra engelli memur atamaları ile ilgili nasıl bir yol izleneceği ve atamaların ne zaman gerçekleşeceği merak konusu oldu.

Heyecan yaratan son gelişmelerden sonra atama bekleyen memur adaylarının gözü kulağı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan gelecek yeni açıklamalarda.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın