Erdoğan'dan-Öğretmen-Adaylarına-Müjde

Erdoğan’dan Öğretmen Adaylarına Müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm öğretmen adaylarının büyük bir merakla beklediği atama tarihleri konusunda tarih verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale’de toplu açılış töreninde, nereye gideilirse gidilsin meydanlardan inmeyeceğini ve susturamayacağını belirterek, öğretmenlere de atama konusunda müjdeli haber vererek, Ağustos ayında 47 bin öğretmen ataması yapılacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her zaman için kesin ifadelerle konuştuklarını ifade ederken, asgari ücretin muhalefet partiler tarafınan açık artırmaya çıkarıldığını, birinin 3 bin, birinin 5 bin lira dediği seçim vaatleri ile karşı karşıya oldukarını ifade etti.

Tarafsızlıktan çok bahsedildiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bütün partilere eşit mesafede olduğunu, ama her insanın gönlünde de bir aslan yattığını belirtti. Ancak bunu meydanda açıklamayacağını belirten Erdoğan, milletin tarafında olduğunun altını çizdi.

Yapılan aldatmaları gördüğünde uyarmanın da görevi olduğunu söyleyen Erdoğan, Kırıkkale’ye de çok büyük iş düştüğünü ifade etti. Gayret olmadan neticenin de olmayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırıkkale hiçbir zaman milletine hizmetten kaçmadığını, en ön safta yer aldığını ve hak uğruna çıkan seferde gerekirse yanmaya hazır olduğunu belirten ifadeler kullandı.

, , , , ,

1 Yorum Yapılmış: Erdoğan’dan Öğretmen Adaylarına Müjde

  1. xxx 17 Mayıs 2015 at 01:53 #

    nisanda ataa var dediler aylarca ders çalışmadık şimdi de konuları yetiştirmeye çalışıyoruz vallaa billa nisanda umutlarımızı söndürdünüz biz de sizin iktidar umutlarınıızı söndürecez bakalım elli puanla atadıgınız dinciler sizi kurtarabilecek mi?

Bir Cevap Yazın