Erol-Bozkurt'tan-Bahçe-Düzenlemesi

Erol Bozkurt’tan Bahçe Düzenlemesi

İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt’un da elleriyle çınar ağacı diktiği bahçe, yeni çiçekleriyle görenlerin içini açacak güzelliğe kavuştu.

Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yetiştirilen ağaç fidanları ve çiçek fidelerini ile yeniden düzenlerken,  okul müdürü Serkan Sayan Milli Eğitimin bahçesini kendi imkanları ile düzenleme yapacaklarını, okulun tanıtımı amacıyla kendi yetiştirdikleri çiçek türleri ile ağaç türlerinden oluşan bitkilerle bahçeyi donaltacaklarını belirterek,ilk defa Türkiye de yetiştirdikleri bitkilerin il Milli Eğitimin bahçesinde tanıtımını yaptıklarını belirtti.

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bahçesinde rengârenk açan çiçekler çevredekiler tarafından oldukça beğenilirken, İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt’un da elleriyle çınar ağacı diktiği bahçe, yeni çiçekleriyle görenlerin içini açacak güzelliğe kavuştu.
Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının ve ziyaretçilerinin nefes almak, dinlenmek ve huzurlu zaman geçirmek için kullandığı vazgeçilmez mekânlardan olan bahçe, Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yetiştirilen ağaç fidanları ve çiçek fidelerini ile yeniden düzenleniyor.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın