Garanti-Bankası-2-Bin-Yeni-Personel-Alıyor

Garanti Bankası 2 Bin Yeni Personel Alıyor

11 banka ile birlikte Garanti Bankası da 2015 yılı içerisinde yeni çalışan alıyor. Bankaların bu yıl yaklaşık 11 bin yeni çalışan alması beklenirken Garanti Bankası da 2 bin kişi alacağını duyurdu.

Yeni şubeler açan bankalar bu şubeleri ve diğer birimleri için yeni eleman arayışında. Çoğunluğu yeni mezunlardan olmak üzere bu yıl 11 bankanın yaklaşık 11 bin eleman alması söz konusu. İstatistiklere göre kamu bankalarında çalışan sayısı azalırken özel bankalarda sayı artıyor.

Bugüne kadar yeni eleman alacağını duyuran bankalar arasında Akbank, Denizbank, Finansbank, TEB, ING, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Vakıfbank, Şekerbank, Burgan Bank ve Odeabank bulunuyor. Yeni alınacak elemanların %90’a yakını yeni mezunlardan oluşacak.

Toplam 1002 şubesi bulunan Garanti Bankası da 2015 yılında 19 bin çalışanı arasına 2 bin kişiyi daha katmayı planladığını duyurdu. Bu yıl yirmiye yakın yeni şube açmayı hedefleyen banka telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, operasyon asistanı, gişe asistanı, müfettiş yardımcısı ve management-sales trainee alımı yapacak. Aranan şartlar arasında üniversite mezunu olmak, maksimum 27 yaşında olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 1 sene tecil ettirmiş olmak yer alıyor.

 

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın