Gelir-Uzman-Yardımcı-Alımı-Yapılacak

Gelir Uzman Yardımcısı Alımı Yapılacak

Gelir İdaresi Başkanlığı resmi internet sitesi aracılığıyla yayımlanan duyuruda, 44 ile ait merkez ve ilçelerde bulunan boş kadrolara yerleştirilmek üzere bin 320 gelir uzman yardımcısı alınacağı duyuruldu.

Yayımlanan ilanda, adayların tercihlerini yaparken sadece bir ili seçmeleri ve o ilde bulunan ilçeleri de önem sırasına göre tercih listesinde işaretlemeleri istendi.

Adaylara başvuru şartlarını belirten ilanın devamında, tercih yapacak kişilerin işaretlemelerini dikkatle yapmaları aksi takdirde teslim edilen tercihlerin değiştirilmesinin mümkün olmayacağı vurgulandı.

Giriş sınavına ilişkin bilgileri de içerisinde barındıran ilanda, 16 Mayıs tarihinde saat 10.00’da Ankara’da gerçekleştirilecek olan sınava katılmaya hak kazanan adayların isimlerinin bulunduğu liste yazılı sınav tarihinden en az 10 gün önce Gelir İdaresi Başkanlığı resmi internet sitesinden duyurulacağı belirtildi.

Giriş sınavı yazılı sınav ve sözlü sınav olma üzere iki aşamada gerçekleştirilecek.

Gelir İdaresi Başkanlığı, gelir uzman yardımcısı olabilmek için yapılacak başvuruların 6-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirileceğini, en son başvurunun ise 17 Nisan’da mesai saatinin sonu olan saat 17.00’den önce yapılabileceğini belirtti.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın