İş-Bankası’nda-Personel-Alımı-Olacak-mı

İş Bankası’nda Personel Alımı Olacak mı

Türkiye’nin en büyük ve en prestijli 3 bankasından biri olan Türkiye İş Bankası bu yık içerisinde eleman alımı gerçekleştirmesi bekleniyor.

İşe alınan elemanlarına özel kariyer imkanları ve geniş bir iş istihdamı sağlayan Türkiye İş Bankası, büyük bir kuruluş olmasının yanında personellerine özel imkanlar sunması ile de biliniyor.

Her geçen gün ilanlarını güncelleyen ve üzerine yeni ilanlar ekleyen Türkiye İş Bankası’nın verdiği ilanlar dikkatle incelendiğinde binlerce personel alması söz konusu olurken, bu alımların ilerleyen zamanlarda daha da artacağı tahmin ediliyor.

Yapılan personel alımlarında oldukça titiz davranan ve kurum bünyesine zarar vermeyecek profesyonel kişileri kadrolarına kazandırmak isteyen Türkiye İş Bankası, 2015 yıl içerisinde bugüne kadar birçok ilan verdi. Verilen ilanlar arasında, İstanbul başta olmak üzere birçok memur alımı, erkek özel güvenlik, müfettiş yardımcısı, şoför, elektrik teknikeri ve makine teknikeri alanların bulunuyor.

Yeni alımların ne zaman yapılacağına dair Türkiye İş Bankası’ndan henüz net bir açıklama gelmezken, verilen ilanlar ve güncellemeler dahilinde ilerleyen zamanlarda eleman alımının tekrar gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın