İşkur’dan-İş-Bekleyenlere-Önemli-Açıklama

İşkur’dan İş Bekleyenlere Önemli Açıklama

Bu yıl 250 civarında bin kişiyi özel sektör alanında iş sahibi yapan İşkur 1 milyon kişiyi daha işe yerleştireceğini açıkladı.

İşkur Genel Müdürü Nusret Yazıcı yaptığı açıklamalarda, işe yerleştirme sayısının yüzde 44 oranında arttığını belirterek, bu yılın sonuna kadar 1 milyona yakın kişiyi daha iş sahibi yapmak için çabalayacaklarını, Türkiye’deki işsizlik oranını en aza indirmek için tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Bu yıl iş sahibi yaptığı kişilerin yanı sıra 1 milyona yakın kişiyi daha sevindireceklerini ifade eden İşkur Genel Müdürü Nusret Yazıcı, 2014 yılında birçok engele rağmen 1,4 milyon civarında iş bekleyen vatandaşı işe yerleştirdiklerini, 2015 yılının da henüz ilk çeyreğinde 250 bine yakın kişiye iş istihdamı sağladıklarını belirterek iş bekleyen vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam edeceklerini söyledi.

İşkur Genel Müdürü Nusret Yazıcı açıklamalarının devamında, özel sektör alanlarında işe yerleştirme oranlarının geçen seneye göre yüzde 44 oranında artış gösterdiğini belirterek, sokak sokak dolaşarak işverenlerin nasıl bir personele ihtiyaç duyduklarını öğrendiklerini ve bu uygulamanın da işe yerleştirme adına oldukça faydalı olduğunu belirtti.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın