Kamu-İşçilerine-Zam-Müjdesi

Kamu İşçilerine Zam Müjdesi

Türkiye İşçi Sendikası 210 bin civarında kamu işçisini yakından ilgilendiren zam müjdesi önümüzdeki günlerde görüşmeye açılacak.

2015 – 2017 yıllarını kapsayan yüzde 15 zam haberi tüm işçileri sevindirirken, görüşmelerin, ilerleyen zamanlarda gerçekleştirileceği açıklandı.

Toplu iş sözleşmelerinde görüşülmesi planlanan zam görüşmeleri kamu işçilerini oldukça heyecanlandırırken, iş sözleşmeleri ocak şubat ve mart aylarının 1’inde dolacak olan iş sözleşmeleri için toplu sözleşme hazırlıklarının sürdüğü ifade edildi.

Türkiye İşçi Sendikası ve sendikaların başkanları bir araya gelip işçiler için uygulanacak olan zam oranının belirlenmesinin ardından, Türkiye İşçi Sendikası’nın, alınan karar doğrultusunda devletten işçiler adına yüzde 15 oranında zam talebinde bulunacağı açıklandı.

Yılın ilk ayında alınan para Yılın soy ayında alınamadığını ifade eden Türkiye İşçi Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, çalışanlar üzerindeki, çalışmalarını da etkileyecek olan ağır vergi yükününde kolaylık sağlanacağı belirtildi,

Kavlak, bu ve buna benzer tüm konuların işçiler için tekrar gündeme getirilip, hükümete taşınılacağını açıkladı.

Şimdi tüm işçilerin gözü yetkili kişilerden ve söz konusu görüşmelerden çıkacak olan müjdeli haberlerde.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın