Kamu-Kurumlarının-Kadro-Talepleri-Belli-Oluyor

Kamu Kurumlarının Kadro Talepleri Belli Oluyor

16 – 24 Nisan 2015 tarihleri arasında başvuru yapılacak memur atamaları için kamu kurumlarının kadro taleplerini Devlet Personel Başkanlığı’na iletme süreci sorunsuz işliyor. Kurumların büyük kısmının şimdiden DPB’ye taleplerini iletmeye başladığı öğrenildi.

Memur taleplerini zamanında bildirmeleri için kurumlara çağrı yapan Devlet Personel Başkanlığı, sürecin sorunsuz işlediğini açıkladı. Kurumların taleplerine göre saptanacak memur kadroları ÖSYM‘ye bildirilecek ve buna göre tercih kılavuzlarının hazırlıkları yapılacak.

DPB’den yapılan açıklamada KPSS ve EKPSS için kadro talebinde bulunacak kamu kurumlarının taleplerini E-Uygulama aracılığı ile DPB’ye iletecekleri belirtildi. Sürecin sorunsuz işlediği ve bir çok kurumun taleplerini iletmeye başladığı belirtilen açıklamada süreçte son günün 20 Mart 2015 olduğu hatırlatıldı. Bu tarihe kadar taleplerini iletemeyen kurumların ilgili yazı ve raporu tarayıp eposta ortamında ilgili personele göndermeleri çağrısı yapıldı.

Nisan atamaları pek çok memur adayı tarafından heyecanla bekleniyor. Bu yıl bir genel seçim yaşanacak olması çok sayıda atama yapılacağı ümidini arttırıyor. Öğretmenler, sağlık memurları, din görevlileri ve diğer branşlardan binlerce memur adayının gözü Nisan ayında yaşanacak gelişmelerde.

 

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın