Kamu-Personeline-Kötü-Haber

Kamu Personeline Kötü Haber

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki görüşmelerde yol ücreti ile ilgili müjde bekleyen kamu personeline kötü haber geldi.

Yol ücretine ilişkin düzenlemelerde bulunulmasını isteyen kamu personelleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin olumsuz cevabı ile hayal kırıklığına uğradı.

2001 yılında memurlara sağlanan servis hizmetinin kaldırılıp daha sonra tekrar kısmen geri getirilmesi üzerine servis hizmeti alamayan memurların yol ücreti almasına yönelik bir düzenlemenin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülmediği belirtildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yol ücretine ilişkin bir düzenlemenin olmadığını açıklaması üzerine kamu personelleri harekete geçerken, bin 200 civarında çalışan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu’na başvurdu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Çalışma Bakanı Faruk Çelik’e sorduğu ve dilekçelere verdiği cevaplarda, çalışanlara servis hizmeti sağlamanın kurum ve kuruluşların yetkili olduğunu belirtti.

Bu konu hakkında yapılacak bir işlemin olmadığını belirten Türkiye Büyük Millet Meclisi, yol ücretine dair bir düzenlemenin söz konusu olmadığını şu an içinde gündemlerinde yer almayacağını belirtti.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın