Karayolları-İşçilerine-Kadro-Verilecek-mi

Karayolları İşçilerine Kadro Verilecek mi

Başbakan Ahmet Davutoğlu Yol – İş Sendikası programında Karayolları işçilerine seslenerek kadro müjdesi verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ankara’da bir araya geldiği ve müjdeli haberlerinin olduğunu belirttiği toplantıda 6 bin 500 civarın Karayolları işçisinin kadrolarının hayırlı olmasını temenni ederek büyük bir sevinç oluşmasına neden oldu.

Açıklamalarının devamında 1977 yılında Taksim’de hayatını kaybedenleri de unutmayan Başbakan Ahmet Davutoğlu ailelere de başsağlığı dileklerinde bulundu. Türkiye’yi kana bulamak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini belirten Davutoğlu, coşku ile tüm emekçilerin bayramını kutlayacaklarını ifade etti.

Yüzlerini kapatarak, molotof atarak bayram kutlanan alanlarda kaos çıkarmaya çalışan fırsatçılara karşı asla taviz gösterilmeyeceğini ifade eden Davutoğlu, 1977’de hayatını kaybedenleri anmak adına meydanlara karanfille gidilmesi konusunda çağrıda bulundu.

Yarın İçin kutlamalara katılacak olan tüm vatandaşlara seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, emekçinin dayanışma gününü bir düğün havasında kutlanması konusunda çağrıda bulunurken, ülkemizi karmaşaya sürüklemek isteyenlerin amaçlarına ulaşmasına ülke olarak izin vermemeliyiz ifadelerini kullandı.

Yaptığı açıklamaların ardından Karayolları işçilerinin kadro konusundaki beklentilerine kulak verildiğinin altına çizen Davutoğlu, Karayolları işçilerinin kadroları hayırlı olsun diyerek yüzlerin gülmesini sağladı.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın