KPSS-Hakkında-İdari-İşlemler-Devam-Ediyor

KPSS Hakkında İdari İşlemler Devam Ediyor

Milli Eğitim Bakanı Avcı, 2010 yılında gerçekleştirilen ve usulsüzlüğün bulunduğu Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda Bakanlığın idari işlemlerini sürdürdüğünü açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı açıklamalarına, İstanbul Adliyesine, Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığına ve İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırıların terör saldırıları olduğunu, bunu yapan kişilerin taşeron örgütlerde bulunan kişiler olduğunu ve bu kişilerin kiralık operasyonlara yatkın suçlular olduğunun bilindiğini söyleyerek devam etti.

Bakan Avcı, İstanbul Adliyesinden kaçırılarak şehit edilen savcı Mehmet Salim Kiraz içinde Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Avcı, Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığına ve İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yapılması planlanan saldırıların hep zamanlarına dikkat çekerken hepsinin muhtelif yerlerde gerçekleştiğini belirtti.

Bakan Avcı, seçim öncesinde söz konusu olaylarında çıkmasıyla yönetim zafiyeti olduğuna dair bir algı oluşturulmaya çalışılıyor ancak güçlü iktidarların olduğu dönemlerde bu yöntemin daima başvurulan bir yöntem olduğunu ifade etti.

Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndaki usulsüzlüklere de değinen Avcı, örgütlü işlenen bir suç olduğunu belirterek bu konu hakkında güçlü kanıtları olduğunu da sözlerine ekledi.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın