KPSS-ve-EKPSS-Yerleştirme-Takvimleri-Açıklandı

KPSS ve EKPSS Yerleştirme Takvimleri Açıklandı

2015 Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı yerleştirme takvimi ÖSYM Başkanlığı tarafından açıklandı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı yerleştirme takvimine ek olarak Çalışma Bakanı Faruk Çelik’te bilgilendirme amaçlı açıklamalarda bulundu.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, 2015 yılında yapılacak olan atamalar için tüm kurum ve kuruluşlardan ihtiyaçları olan memur sayıları için talep toplamaya başladıklarını ifade etti. Memur ihtiyacı olan tüm kurum ve kuruluşlarında 20 Mart 2015 tarihi mesai saatinin sonuna kadar taleplerini iletmeleri gerektiğini yineleyen Bakan Çelik, iletilen memur talepleri kapsamında atanacak memur sayılarının belli olacağını ve atamaları bu ihtiyaçlara göre gerçekleştireceklerini belirtti.

Çelik, 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına giren ve tercih yapacak olan adayların 16 – 24 Nisan tarihleri arasında işlemlerini gerçekleştirmeleri gerektiğini belirtti.

Atama bekleyen adaylar, memur taleplerinin Devlet Personel Başkanlığı’na iletilmesinin ardından açıklanacak olan memur atama sayılarını büyük bir merakla bekliyor.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın