Memur-Sen-Üyeleri-İndirimden-Faydalanacak

Memur-Sen Üyeleri İndirimden Faydalanacak

Memur-Sen Konfederasyonu AGMLAB-Araştırma Geliştirme Merkez Laboratuarı Bilişim Teknoloji A.Ş. ile protokol imzalayarak konfederasyona bağlı sendikaların üyeleri ve birinci derece akrabalarına giyim, sağlık, akaryakıt, gıda, seyahat, eğitim, interaktif iletişim gibi pek çok alanda indirim hakkı verilmesini sağladı.

Memur-Sen üyeleri ve birinci derece akrabaları, Memur-Sen Avantaj Portalına kayıt olarak çeşitli firmaların avantaj ve indirimlerinden faydalanabilecekler. Memur-Sen’in onayından geçen üyelikler AGMLAB A.Ş. yetkililerince Avantaj İndirim Portalı’na eklenecek. Memur-Sen Avantaj İndirim Portalı mobil uygulama olarak akıllı telefonlara ve tabletlere de indirilebiliyor. Proje kapsamında yerel olarak illerde teşkilatların yaptığı anlaşmalar da sisteme entegre edilecek.

Teknik alt yapı hazırlıklarında sona gelinen “Memur-Sen Avantaj Portalı” projesi kısa süre sonra hayata geçecek. Portalın güncellemeleri süreklilik gösterecek ve internet servisiyle desteklenecek. Üyeler internet portalına giriş yaparak en yakın yerdeki ya da gidecekleri bir noktadaki indirimleri ya da avantajları anında görebilecekler. En yeni teknolojik gelişmelere uygun şekilde üretilmiş sistemin Memur-Sen üyelerine ve yakınlarına büyük kolaylıklar sağlaması bekleniyor.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın