Memurların-Beklentileri-Karşılanacak-mı

Memurların Beklentileri Karşılanacak mı

Devlet memurları tarafından büyük bir umutla beklenen disiplin affı konusuna hükümet kanadından herhangi bir karşılık gelmedi.

2005 yılının Şubat ayından itibaren yapılmış kurallara aykırı fiili hareketlere verilen disiplin cezalarının affına dair büyük bir beklenti içerisine giren memurlara beklediği müjdeli haber gelmezken, 2005 yılı Şubat ayından önce verilmiş disiplin cezalarının affına yönelik alınan karardan dolayı memurlar af beklentisi içine girmişti.

Ancak 2005 yılının Şubat ayından öncesinin disiplin cezalarına af getiren hükümetin, sonrasına yönelik bir çalışma yapmamış olması af bekleyen memurlarda hayal kırıklığına sebep oldu. Daha önce 1999 ve 2013 yıllarında getirilen memur aflarına yönelik yapılan çalışma bu yıl da 2005 yılı Şubat ayı öncesinde verilen disiplin cezalarının affına yönelik oldu.

Meclis tatile girmeden beklentilerinin karşılanacağı konusunda umutlu bir vaziyette bekleyen memurlar istediklerini alamazken, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesiyle birlikte Haziran ayında gerçekleştirilecek olan Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına başlandı.

, , , , ,

1 Yorum Yapılmış: Memurların Beklentileri Karşılanacak mı

  1. cemal yılmaz 22 Ocak 2016 at 13:10 #

    2016 da disiplin affının çıkmasını umutla bekliyoruz

Bir Cevap Yazın