Nisan’da-Atama-Olacak-mı

Nisan’da Atama Olacak mı

Milyonlarca kişinin büyük umutlarla beklediği Nisan atamalarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu haline geldi.

Lise, Ön lisans ve lisans mezunlarının heyecanla beklediği Nisan ayında gerçekleştirilmesi planlanan atamalar hakkında Abbas Güçlü artık bir karara varılması gerektiğini ifade etti.

Herkesin çok uzun bir süredir atama beklediğini ve bu konu hakkında tüm atama bekleyenlerin anlayabileceği kesin bir açıklamanın yapılması gerektiğini ifade eden Abbas Güçlü, açıklamanın Nisan ayında atama olacak ya da olmayacak şeklinde yapılması gerektiğini belirtti.

Birilerinin atama yapılacağını duyurmasından sonra tekrar ses çıkmadığını vurgulayan Güçlü, bu atamaların ne zaman gerçekleştirileceği ve kimlerin faydalanacağı konusunda bilgilendirme yapılmasını istedi.

Nisan ayına çok az kaldığını belirten Güçlü, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin seçim nedeniyle tatile gireceğini, bu yüzden verilecek kararların ve yapılacak olan açıklamaların hepsinin bu hafta içerisinde gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Abbas Güçlü sözlerinin devamında, hiçbir şey yapılmayacaksa atama ile ilgili tüm merak edilenlerin açıklanması gerektiğini ifade etti.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın