Nisan’da-Ne-Kadar-Atama-Olacak

Nisan’da Ne Kadar Atama Olacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın uğraş verdiği şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları, terör mağdurları gibi özel durumları bulunan vatandaşlarımızın atama işlemleri tamamlandı. Tüm şehirlerde alınan başvuruların evrakları Devlet Personel Başkanlığına teslim edildi.

Atama bekleyen vatandaşı sevindirecek haberi ise Başbakan Ahmet Davutoğlu 17 Nisan tarihinde katılacağı bir programda müjdelemesi bekleniyor.

Yapılacak olan bu atama 24 Nisan Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı törenlerinden önce açıklanacak olması şehit yakınları, gaziler ve diğer özel durumlara sahip olan vatandaşlarımız tarafından sevinçle karşılanıp anma törenleri ile daha anlamlı hale gelmiş olacak.

2014 Yılının Temmuz Ayı’nda gerçekleştirilen ve 3 bin 527 şehit yakınının atanma işlemi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile tamamlanmıştı. Daha sonra da Ekim ayında 2 bin 500 kişi daha atanma mutluluğu yaşamıştı.

Nisan ayında yapılacak olan 4 bin 200 atamanın gerçekleşmesi durumda şehit yakını, gazi ve bunun gibi özel durumları bulunup da atanan vatandaşlarımızın sayısı toplamda 10 bin 227 olacak.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın