Öğretmen-Atamaları-Ne-Zaman-Olacak

Öğretmen Atamaları Ne Zaman Olacak

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı öğretmen atamaları konusunda önemli açıklamalarda bulunurken atamaların ne zaman yapılacağına dair bilgilendirmelerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, geleceğinden kaygı duyan binlerce öğretmen adayının büyük bir heyecanla beklediği öğretmen atamaları konusunda açıklamalarda bulunurken, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu ile birlikte iletişim merkezini gezerek incelemelerde bulundu.

Bakan Nabi Avcı atamaların beklentilerin karşılığında maalesef ki Nisan ayında atama gerçekleştirilmediğini belirtirken, öğretmen atamalarının Ağustos ayında yapılacağını açıkladı.

İletişim merkezi yetkilisinin, incelemelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’na en çok çağrının Mayıs ayında öğretmen atamalarının yapılması üzerine geldiğini belirtmesinin ardından, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, atamaların Ağustos ayında gerçekleştirileceğini ifade etti.

Öğretmen adaylarının büyük bir umutla beklediği öğretmen atamalarına dair yaptığı önemli açıklamaların ardından Ağustos ayında ne kadar atama yapılacağı ve söz konu zaman dilimi içerisinde atamaları gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği merak konuş haline geldi.

, , , ,

1 Yorum Yapılmış: Öğretmen Atamaları Ne Zaman Olacak

  1. salih 02 Mayıs 2015 at 04:55 #

    ee hani mayıs ataması 47 bin falan filan kem küm ?

Bir Cevap Yazın