Öğretmenlerin-Atama-Sevinci

Öğretmenlerin Atama Sevinci

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın Nisan ayında yapılacak olan atamayla ilgili yaptığı olumsuz açıklamalar tüm atama bekleyen öğretmenleri hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak bugün yaşanan gelişmeler öğretmen adaylarında tekrar heyecan yarattı.

Ak Parti ve Başbakana yakınlığı ile bilinen yaşam koçu İsmail Loyan’ın attığı tweetler atama bekleyen tüm öğretmenlerin ümitlerini tekrar yeşertti.

İşte Loyan’ın heyecan yaratan sözleri;

@loyanism: Başbakanımız Ahmet Davutoğlu bugün Mardin’den müjdeyi verdi…

@loyanism: Öğretmen adaylarımız son söz Başbakan Ahmet Davutoğlu Hocamda…

@loyanism: Öğretmen adaylarımız nisan atamasıyla ilgili atama sayısı netleşti… Yakında herkesle paylaşacağız…

Ülkemizdeki Öğretmen açığını da kapattığımızda işlerin daha iyi ve daha güçlü olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 47 bin öğretmen atamasının 2015 yılı içerisinde gerçekleşeceğini açıklamıştı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Temmuz ayı içerisinde ne kadar öğretmenin emekliye ayrılacağının belli olacağını ve 47 bin atamanın dağılımının da bu planlamaya göre yapılacağını atama bekleyen öğretmenlerle paylaşmıştı.

Bakan Avcı, 47 bin atamanın iki parça halinde yapılabilme ihtimalinin olduğunu da açıkladı.

, , , ,

2 Yorum Yapılmış Öğretmenlerin Atama Sevinci

  1. Fahri Yıldız 10 Mart 2015 at 18:05 #

    Öğretmen olarak mezun olan ile sonradan öğretmenlik titri alanlar aynı kefeye konuldu ve bir birikim oldu.Nisan atamaları hem atanamayanlar hemde yeni mezun olacak için hayırlı olacaktır,lütfen gençlerimize kulak veriniz.

  2. Fahri Yıldız 10 Mart 2015 at 07:58 #

    Atama bekleyen öğretmenlerin sayısını azaltmak ve yeni mezun olacakların önünü açmak için Nisan 2015 çok önemli bir fırsat olup, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için atama bekleyen bütün öğretmenler atanmaldır.Sayın yetkililerimizden bunun müjdesini bekliyoruz,her konuda fedakarlık yapabilirz ama çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğinden asla.Şu anda kamuoyunun en büyük beklentisi budur,lütfen daha fazla bekletmeyiniz.

Bir Cevap Yazın