PTT’ye-Yeni-Personel-Alımı!

PTT’ye Yeni Personel Alımı!

PTT Genel Müdür Vekili Özay Atbaş 2015 yılı içerisinde 1200 yeni personel alacaklarını duyurdu. Açıklama memur adaylarını umutlandırdı.

Genel Müdür Vekili Atbaş, PTT‘den, anonim şirkete dönüşüm sürecinde 4200 çalışanın emekli olduğunu, emekli olan çalışanların yerine 3700 yeni personel aldıklarını, 2015 yılı içerisinde de 1200 ilave personel alacaklarını söyledi.

TBMM KİT Komisyonu’nda, PTT AŞ’nin 2012 yılına ilişkin bilanço ve netice hesapları ibra edilirken konuşan PTT Genel Müdür Vekili Özay Atbaş, komisyon üyelerine 1840’tan bugünlere uzanan PTT’nin toplam 4 bin 480 noktada posta, lojistik ve PTT Bank alanlarında faaliyet gösterdiğini aktardı. Atbaş, banka şubesi olmayan 1563 yerleşim yerinde yalnızca PTT işyerlerinin bulunduğuna dikkat çekti. Bir yandan mevcut hizmetlerin kalitesini artırmaya devam edeceklerini belirten Atbaş, diğer yandan da yeni hizmetleri aşama aşama devreye aldıklarını, ürün yelpazesini yenilemeye ve çeşitlendirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Atbaş ayrıca 2015 yılı içinde 5 proje için 140 milyon liralık yatırım yapmayı planladıklarını, büyümeyi ve yenilenmeyi her alanda sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın