Sağlık-Bakanlığı-Kaç-Personel-Alımı-Yapacak

Sağlık Bakanlığı Kaç Personel Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada personel alımı gerçekleştireceği duyuruldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan personel alımlarında Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna ve İstanbul Denetim Grubunda çalıştırılmak üzere 30 adet denetmen yardımcısı alınacağı duyuruldu.

Yapılacağı duyurulan personel alımlarında adaylarda aranan en önemli özellik olan eczacılık fakültesi, kimya, biyoloji, biyokimya ve kimya mühendisliği bölümleri mezunu olmaları işe alımlar için belirleyici nitelik olacak.

Sağlık Bakanlığı’nın gerçekleştireceği personel alımlarından 18 kimya, biyoloji, biyokimya, kimya mühendisliği, 5 biyomedikal mühendisliği ve 7 eczacılık fakültesi mezunu olmak üzere toplamda 30 aday üzerinden yapacağı belirtildi.

Ürün denetmen yardımcılığı alanında görevlendirilmek üzere alınacak personeller 4-15 Mayıs tarihleri arasında yazılı sınava gireceği bildirilirken, 8-12 Haziran tarihleri arasında da Ankara’da Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu binasında sözlü sınava gireceği belirtildi.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın