Sağlık-Personeli-Alımları-Ne-Zaman-Başlayacak

Sağlık Personeli Alımları Ne Zaman Başlayacak

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bir televizyon programına katılarak 2015 yılı için sağlık personeli alımlarının başlayacağını açıkladı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu katıldığı bir televizyon programında 2015 yılına ait sağlık personeli alımları hakkında önemli açıklamalarda bulunurken, personel alımlarına dair ilanların 15 Mayıs 2015 tarihinden itibaren yayınlanacağını ifade etti.

Sağlık personeli alımlarını kısa bir süre içerisinde gerçekleştireceklerini ifade eden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Maliye Bakanlığı’nın kendilerine personel alımı için 15 bin kadrolu ve 11 bin de hizmet alımı ile personel alımına izin verdiğini belirtti.

Personel alımı için verilen izne göre hareket ettiklerini ifade eden Bakan Müezzinoğlu, 15 Mayıs 2015 tarihinde çıkılacak ilan için 10 bin civarında sağlık personeli alınacağını belirtirken, bu tarihte iş ilanlarına başvurup işe alınan adayların 20 Haziran 2015 tarihinde de işe başlayacağını ifade etti.

Bakan Müezzinoğlu, yayınlanacak ilan ile birlikte gerçekleştirilecek sağlık personeli alımının ardından Maliye Bakanlığı’nın verdiği personel alımı iznine bakılarak diğer alımlarında Ekim ayı içerisinde yapılacağını belirtti.

, , , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın