Sınavsız-20-Bin-Kişi-Atandı-mı

Sınavsız 20 Bin Kişi Atandı mı

Devlet Personel Başkanlığı açıklama yaparak bazı medya organlarının gazetelerinde yer alan sınavsız 20 bin kişi atandı iddialarını yalanladı.

Devlet Personel Başkanlığı bazı gazeteler tarafından ortaya atılan sınavsız 20 bin kişinin atandığına dair iddiaların asılsız ve gerçekle bağdaşmayan ifadeler olduğunu, tüm bu iddiaların da karalama amacıyla yapıldığını bildirdi.

Devlet Personel Başkanlığı yaptığı açıklamalarında devamında, her yıl yapılan atamaların bütçe kanunları ile belirlenerek yapıldığını, bunun aksi bir durumun da söz konusu bile olamayacağını belirterek atamalar hakkında ortaya atılan iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Devlet Personel Başkanlığı açıklamalarında, 2015 Merkezi Yönetim Bütçe Kanununa göre 36 bin olarak belirlenen atamaların her biri Ocak ve Nisan aylarında kadro dağılımı yapılmak üzere gerçekleştirildiğini ve bu dağılımlarında

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından duyurulduğunu belirtti.
36 bin atamaya yönelik dağılımların da 15 bininin Ocak ayında gerçekleştirildiğini belirten Devlet Personel Başkanlığı, söz konusu rakamların yılsonuna kadar yapılabilecek atama sayısı olduğuna dikkat çekti.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın