Taşeron-İşçi-Alınacak-mı

Taşeron İşçi Alınacak mı

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, 2015 yılı içerisinde kamu kadrosuna taşeron işçilerin alınıp alınmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, taşeron işçi alımının yapılabileceğini fakat her alanda böyle bir uygulamaya gitmenin pek mümkün olmayacağını belirtti.

Bakan Çelik tüm çalışanları yakından ilgilendiren açıklamalarda bulunurken, taşeron işçiler, işçiler hakkındaki mahkeme kararları, borçların yapılandırılması, mesleklerdeki yeterlilik, iş ve işçi güvenliği hakkında da birçok konuya değindi.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik açıklamalarının devamında, taşeron işçi uygulamasında yeniliklerin söz konusu olduğunu yapılacak tüm değişikliklerin üzerinde yoğun bir şekilde çalışıldığını ve bu çalışmaları sonucunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini ifade etti.

İş imkanlarından faydalanmak isteyen taşeron işçiler ise yapılacak olan işçi alımlarının ve uygulama üzerinde gerçekleştirilmesi için çalışılan değişikliklerin netleşeceği zamanı heyecan ve merakla bekliyor.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, toplamda 33 milyar liralık bir yapılandırma gerçekleştirildiğini, bu nakit akışının da yaklaşık 3,5 milyar lirasının kurumlarına girdiğini açıklamaları arasına ekledi.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın