Taşeron-İşçiler-İçin-Yeni-Çalışmalar-Olacak

Taşeron İşçiler İçin Yeni Çalışmalar Olacak

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın taşeron işçiler hakkında önemli çalışmalar yapıldığına dikkat çekti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, taşeron işçiler hakkında birçok düzenlemenin yapıldığını belirtirken, taşeron işçilerin maaşları, özlük hakları, kıdem tazminatları ve yıllık izinleri gibi birçok konuda değişiklikler yapıldığını, bu sıkıntıların hepsini çözüme ulaştıracak düzenlemelerin hayata geçirildiğini ifade etti.

Sadece çalışmalarla sınırlı kalmadıklarını ifade eden Bakan Şimşek, yasal düzenlemelerde de ilerleme gösterildiğini belirterek, bunların hepsini bir yıl içerisinde gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yapılan çalışmaların dışında ilave olarak yeni bir çalışmanın daha olduğunu açıklayan Bakan Şimşek, yeni çalışmaya henüz şekil verilmediği için ve spekülasyonlara sebep vermemek için kamuoyuyla paylaşmadığını ifade etti.

Yeni çalışma hakkında şu an için bir açıklamada bulunmayacağını belirten Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sadece asli iş yapanları ve hizmet alımı ile alakalı konuları etkiyen bir çalışma olacağını ifade etti.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıklamalarının ardından yapılan yeni çalışma merak konusu olurken, düzenlemenin şekil aldıktan sonra ilerleyen zamanlarda açıklanacağı belirtildi.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın