Toplu-Sözleşme-Süreci-Başlatılıyor

Toplu Sözleşme Süreci Başlatılıyor

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, 2015 ve 2017 yılları arasındaki döneme ait toplu iş sözleşmesi yapma hazırlıklarının başlatıldığını duyurdu.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, 2015 ve 2017 yılları arasındaki döneme ait toplu iş sözleşmeleri için hazırlıkların başlatılmasına dair görüşmelerin yapıldığı ilk toplantı gerçekleştirildi.

Şeker Fabrikaları ve Karayolları işçileri başta olmak üzere 176 bin civarında işçiyi ilgilendiren ve büyük merakla beklenen toplantıda hükümete sunulacak maddeler hakkında detaylıca görüşüldü ve fikirler ortaya koyuldu.

Gerçekleştirilen önemli toplantıda, Yürürlük süreleri ağırlıklı olarak Ocak, Şubat ve Mart aylarının 1’inde doldu.
Gerçekleştirilen ilk hazırlık toplantısında, sendikalarının genel başkanlarının toplu iş sözleşmeler ve işçilerin refahı hakkındaki tüm taleplerini ilettiği dile getirildi.

Yapılacak toplu iş sözleşmesi için hazırlık toplantısından çıkacak kararı heyecanla takip eden işçiler, daha verimli bir çalışma sistemi için bu sözleşmelerin gerekli olduğu kanısında.

Hazırlık toplantısının detaylarının ve alınan kararların ne olduğu merak edilirken, yaşanan gelişmelerin ilerleyen zamanlarda herkesle paylaşılacağı ifade edildi.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın