Usulsüzlük-Yapan-Memurlara-Ne-Olacak

Usulsüzlük Yapan Memurlara Ne Olacak

Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda usulsüzlük yaparak kamu kurumlarına ataması gerçekleşen memurlar hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, söz konusu kişilerin maaşlarının kesileceğini açıklamasının ardından bu uygulamanın nsaıl bir şekilde yapılacağı merak konusu haline geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda yapılan usulsüzlük ile kamu kurumlarında adil olmayarak çalışmaya başlayan memurlar hakkında önemli açıklamalarda bulunurken bu kişilerin maaşlarının kesileceğini açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından nasıl bir yol izleneceği akıllarda soru işareti bırakırken, söz konusu kişilerin maaşlarının kesimi konusunda eski Devlet Bakanı Bahattin Şeker’e uygulanan yöntemin yapılacağı belirtildi.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından askerlik yapmaması sebebiyle milletvekilliği düşürülen ve maaşları geri alınan eski Devlet Bakanı Bahattin Şeker için uygulanan yöntemin Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda usulsüzlük ile kamu kurumlarında çalışmaya başlayan kişiler içinde uygulanacağı böylelikle izlenen yöntem için bir yasal düzenlemenin gerekli olmayacağı belirtildi.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın